Fritt fram för lek på upprustade lekplatser

Lidingö19 maj 2020 kl 06.473

Glada nyheter för alla leksugna, skriver Lidingö stad på sin hemsida: Mosstorps- och Treklöverparkens lekplatser är upprustade och öppna för lek. Båda har genomgått en omfattande upprustning och blev klara tidigare än beräknat.

Lekplatserna i Mosstorpsparken och Treklöverparken har blivit större, säkrare och förhoppningsvis roligare.

Mosstorpsparken har till exempel fått en ny stor sandlåda med en röd grävskopa och en blå bil, klätterställning, vippgungor och lekhus. Nya bänkbord har också ställt upp och nya träd och buskar har planterats.

Treklöverparken har blivit större och bland annat fått ett regnbågsfärgat nät, en röd karusell, en lång linbana, sandlåda, flera gungor och en klätterställning med rutsch. Även här finns det bänkbord för barn och vuxna.

Båda lekparkerna är besiktigade och godkända och det är fritt fram att leka där. Det som återstår är att sätta upp några belysningsstolpar, men det är på gång.

Kommentarer

  1. Trevligt och jättekul för dom som utnyttjar dessa! Men var ligger Treklöverparken? Namnet säger mig ingenting. Finns det någon bakomliggande orsak till namnet?

  2. Hej
    Varför kan Staden inte sätta ätbara bärbuskar och fruktträd vid lekplatser?
    Sedan vore det fint med en beskrivning vad som finns eller några foton från varje lekplats. Ett tips är att be sommarjobbande ungdomar uppdraget.
    Med vänlig hälsning Susanne Drougge

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *