Fortsatt tufft i seriespelet för LSK

Sport15 december 2021 kl 05.37

Lördagen 11 december mötte LSK Handboll Damer den hittills obesegrade serieledaren Nacka på bortaplan. Damerna har haft en jobbig start på säsongen och ligger vid skrivande stund näst sist i ligan. Tränaren Greger Burnelius är optimistisk inför de kommande matcherna.

Nacka satte full fart från start och ledde med hela 6-0 innan LSK kunde göra sitt första mål. Resten av halvleken spelar Lidingös damer bra handboll och är helt jämna med motståndaren. Andra halvleken startar betydligt bättre än den första, tills LSK åker på en utvisning som Nacka utnyttjar fullt ut. Matchen fortsätter och lagen byter mål med varandra. Matchen slutar med en klar Nackaseger med 36-20.

Mariah Hermansson.

– Vi kämpar med att anpassa oss till det högre tempot i Division ett, och det blir lite bättre match för match. Positivt i matchen är att vi håller ett högre tempo än tidigare och gör en del kontringsmål vilket vi haft problem med i tidigare matcher. Nu väntar Strands IF på lördagen den 18 december hemma. Sedan vänder serien och förhoppningsvis väntar fler inspelade poäng, skriver Burnelius i ett meddelande till Lidingö Nyheter.

 

Foto: Matthew Tipple

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *