Företag i Skärsätra: CEMA Hairstudio

Celia Hammarberg och hunden Milo.
Näringsliv9 februari 2023 kl 04.08

Vi fortsätter vår artikelserie i samarbete med Lidingö Näringsliv om företag i Skärsätra.

Frisörsalong med personlig omtanke

CEMA Hairstudio drivs av Celia Hammarberg, som kom från Peru 1999. Hon köpte salongen 2010, som då hette Akiko och funnits på samma plats i 65 år, det vill säga på Pyrolavägen 13.

– Det nya namnet CEMA blev till då jag nu driver salongen tillsammans med min dotter, säger Celia. CE för Celia och MA för Mariaanella.

– Vi har kunder i alla åldrar och vi har äldre stamkunder från Akiko om berättar salongens historia, men tyvärr är många av våra äldre kunder borta. Hit kommer också många familjer, dvs, mamma, pappa, barm, farmor, mormor - ett riktigt ”familjeklipperi” och det är jättetrevligt för det blir personligt och trivsamt, tillägger Celia.

– Vi är en frisörsalong som hänger med i utvecklingen och gör allt från klippning, färgning, slingor, hårförlängning och kurbehandlingar. För oss är det viktigaste att våra kunder blir nöjda och att färga ett hår som kunden vill ha det och att det dessutom är klädsamt, kräver lång erfarenhet och mycket god kunskap om alla hårprodukter och det har vi, säger Celia.

– Ögonplockning och färgning av ögonbryn och ögonfransar, pedikyr och vanlig manikyr erbjuder vi också, om kunderna så vill.

– Vi trivs jättebra i vår fina ljusa lokal som vi totalrenoverat för att passa dagens krav på en modern frisörsalong och här blir våra kunder omhändertagna på allra bästa sätt, avslutar Celia och som en extra lite maskot har vi hunden Milo som många av våra kunder älskar.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *