Flera stölder ur bilar och hus

Lidingö26 november 2021 kl 06.242

Natten mellan onsdag och torsdag så begicks flera stölder av katalysatorer på Lidingö, berättar Pontus Enbom i ett meddelande. Han uppmanar:

Håll därför extra uppsikt efter män i skåpbilar ev. större hyrbilar som ser ut att på dags-/kvällstid hämta/plocka upp saker från skogsområden i närheten av Hövdingevägen (Brevik), Nypontunet (Rudboda) samt Bergsvägen. Om ni tror att det kan vara bildelstjuvar som hämtar stöldgods ringer ni 112. Notera om möjligt registreringsnummer och fotografera/filma om det kan ske utan risk för er själva.

Höj uppmärksamheten i Kappsta/Mölna! Någon gång under onsdag/torsdag var det ett inbrott i en villa på Törnrosvägen i höjd med Liljevägen. Gärningspersonen bröt sig in genom ett lågt sittande källarfönster. Fönster ni inte öppnar eller öppnar sällan bör förslutas väl och förses med rejäla brytskydd. Merparten av inbrotten sker genom ett uppbrutet fönster.

Kommentarer

  1. https://www.lidingonyheter.se/medborgardialog-i-stadshuset-nu-med-en-forelasning/#comment-4855
    Hur kan kan allmänheten och politikerna acceptera att detta fortsätter ? Vi har fortfarande inga egna poliser och förutsättningarna för att tjuvar grips är att snart 50.000 boende är misstänksamma mot allt och skyddar sig med teknik. Nu ser vi ju att inte ens det hjälper.

    Grannsamverkan är utmärkt men grannsamverkansbilen och polisens trafikkontroller inger bara falsk trygghet. Om polisen sätter in civil-dold bevakning och använder all information är jag övertygad om att det kommer att ge resultat.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *