”Enkäten borde inte kommit ut”

Stad & Politik1 maj 2019 kl 15.514
Bara du som prenumererar får:
• Över 5000 artiklar i arkivet
• Alla reportage
• Alla tester (kräftor, semlor, restauranger)
• Bildrebusjakten 1 gång/månad
• Dryckesguiden 1 gång/månad
• Bopriser 1 gång/månad
• Nyhetsbrev 1 gång/månad
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
Läs denna artikel gratis!
... och du får 5000 andra artiklar också!
Prenumerera från
29 kr/månad
Första månaden gratis!
Ingen bidningstid
Klicka här
Du stödjer Lidingös lokala dagstidning med oberoende journalistik
En månad i taget
29 kr/månad
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
Årsprenumeration
295 kr/år
(24:50/månad)
(Ord pris 345 kr/år)
Ingen bindningstid
Första månaden gratis!
En dag
49 kr/dag
Engångsbetalning (kort eller Swish)
Har du redan ett konto?

Kommentarer

 1. Om det är drevet som skall fortsätta att styra hotar kaos. Nu borde oppositionen ställa upp på den samsyn som verkar få framgång. Fredrik Vinstock är klok som undviker den destruktiva debatten som har fel fokus !

 2. Intressant att Göran Grahn inte gillar offentlighet. En handling som upprättas blir offentlig. Gör man en medarbetarundersökning så blir den alltid offentlig och media brukar vara snabba med att begära ut dem. Så fungerar det i Sverige som har världens äldsta lag om offentlighet (tillsammans med Finland).
  Jag undrar om Göran Grahn är emot offentlighet i sig eller bara när negativ information kring hans politik blir offentlig…

  Det är en skrämmande syn mot öppenhet och insyn som bubblar upp till ytan. Vad är det för makt som utövas på Lidingö som inte tål att granskas?

  Handlingsoffentlighet och förhandlingsoffentlighet är hörnpelare tillsammans med yttrandefrihet och meddelarfrihet i svensk demokrati. Jag tror snarare att de demokratiska inslagen behöver respekteras mer och utvecklas på Lidingö.

  1. Det vet alla att vissa dokument måste behandlas internt, särskilt med hänsyn till enskilda personers integritet. Då denna enkät innehöll kritik och avgångskrav mot en enskild demokratiskt vald och utnämnd politiker som person är det olyckligt att det hela blev offentligt innan nödvändig utredning och bearbetning hunnit företas. Det är viktigt att debatten förs på ett sakligt plan, givetvis öppet och offentligt. Om alla personalärenden eller liknande skulle ventileras i pressen skulle vi lätt hamna i ett medialt moras till skada för både saken och inblandade personer. Här finns inga dolda agendor, arbetet med förbättring av arbetsmiljön på MSK går vidare.

 3. Det är väl ändå rimligt att en politiker implementerar den politik som man lovat väljarna att genomföra? Låter mer som Vinstock gör sitt jobb!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *