En glädjens dag

Debatt12 september 2021 kl 05.504

Jag vill tacka för en glädjens dag, under invigningen av Nya Lidingövallen idag lördag. Kolossalt roligt och trevligt, med mycket folk, härlig stämning i ljuvligt väder. En dag där jag som politiker, verkligen kände en stolthet över vår kommuns goda samarbete. Nu jobbar vi vidare på att se ett nytt ridhus i Stockby, en ny hall till Vikingarna,  en fin simhall i Dalénum, samt även en ny tennishall på ön, bli verklighet.

Iréne Borgenvik, Gruppledare SD Lidingö

Kommentarer

  1. Hurra! Så äntligen fick vi inviga ”Nya Lidingövallen” med den efterlängtade, fullskaliga löparbanan och fotbollsplanen! Denna uppgradering stärker hela Vallenområdets position som en fantastisk plats för unga och äldre, för föreningsidrottare och spontanidrottare, för skolelever och familjer. Vi känner oss mycket glada och stolta över detta väl genomförda projekt som kommer att vara till stor glädje för lidingöborna under lång tid framöver!

    Evelyn Lewandrowski
    Lidingöpartiet
    Kultur- och fritidsnämnden

  2. Hade gärna kommit till invigningen om jag fått veta i tid. Såg annonsen i Mitt i Lidingö när den kom 1500 samma dag.

  3. Läktaren försvann tyvärr av bara farten i bygget och nu finns ingen läktare alls. Det vore väl en toppen idé att ta en Copy Paste på IFK Lidingö Fotbolls prisbelönta härliga läktare?

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *