En företagsmässa i tiden

Näringsliv5 maj 2023 kl 04.47

Årets företagsmässa har temat ”hållbarhet”, ett tema som är högaktuellt, berättar Malin Rosenqvist, näringslivschef i Lidingö stad.

Mässan går av stapeln den 30 september i stadshuset, mellan klockan 12.00 och 16.00 för Lidingöbor. Det blir också ett förmöte för företagare kl 11.00-12.00.
Mässan har två syften. Det är dels att vara en mötesplats för företagare och dels är att visa alla Lidingöbor både vilka fina företag vi har och vilka produkter och tjänster de kan erbjuda.

– Företagsmässan, som äger rum den 30 september, är en möjlighet för dig som lokal företagare att hitta nya samarbetspartners och marknadsföra din verksamhet, både gentemot företagare och Lidingöbor på en och samma dag. Tanken med mässan är också att stärka dialogen mellan staden och det lokala näringslivet. Vi arrangerar mässan tillsammans med Företagarna Lidingö, Lidingö Näringsliv, Startup Lidingö och Kvinnor och företag. I år har vi också startat ett samarbete med Lidingö centrum, som nu tittar på om de kan synka och bjuda in till aktiviteter för både barn och vuxna denna dag.

– Vi hoppas att få se många företagare och Lidingöbor denna dag, så passa nu på att anmäla ditt företag, först till kvarn gäller, avslutar Malin.

Välkomna som utställare och möt andra företagare och Lidingöbor!

Lidingö företagsmässa är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få inspiration, hitta nya samarbetspartners och nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Mässan visar upp den bredd och kompetens som finns bland öns företagare. Företag inom alla branscher är välkomna så anmäl ditt företag redan idag.

I år kommer mässan att ha ett särskilt tema kring hållbarhet och cirkulär ekonomi. Under dagen kommer det att bjudas på både föreläsning och rådgivning på temat. Som företagare kan du antingen medverka som utställare på mässan eller bara komma för att mingla, nätverka och inspireras!

Mässa i två delar
Företagsmingel, klockan 11.00–12.00
Vi startar mässan genom att bjuda in till dialog och mingel. Under minglet har du möjlighet att nätverka med andra företagare och träffa representanter från staden. Vi avrundar med en lunchwrap.

Mässa för besökare, klockan 12.00–16.00
Efter lunch öppnar vi upp dörrarna för alla där du får möjlighet att möta Lidingöborna och presentera din verksamhet, produkt eller tjänst. Ett perfekt tillfälle att fortsätta mingla och träffa besökare.

Anmäl ditt företag via webbformuläret på Lidingö stads webbplats senast fredag 16 juni: https://lidingo.se/företagsmässa

Antal platser är begränsade så anmäl dig gärna redan i dag. 

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *