Detta händer idag på Kulturveckan

Kultur9 november 2019 kl 06.17

Öppet hus

Lidingö vävstuga har öppet hus och visar pågående vävar och tidigare arbeten.
Var: Lidingö Vävstuga, Stockholmsvägen 62, Medborgarskolans lokaler
När: Lördag 9 november, klockan 10.00-15.00

Invigning av Lidingö stadshus

Se separat program.
Var: Lidingö stadshus, Stockholmsvägen 50
När: Lördag 9 november, klockan 11.00-15.00

Vernissage utställning Lidingö Fotoklubb 70 år

Jubileumsutställning med Lidingö Fotoklubb som grundades 1949. Klubben har i dag drygt 110 medlemmar och är en av Stockholms största och mest aktiva fotoklubbar. Utställningen pågår lördag 9 november till fredag 29 november.
Var: Lidingö stadshus, Stockholmsvägen 50
När: Lördag 9 november, klockan 11.00-15.00

Kom och se hur vi målar!

Ewa Westman, Gerd Johnsson Latham, Marianne Sahlén och Monica Marnell
inbjuder till öppen Ateljé.
Var: Ateljé P55, Pyrolavägen 55, ög, Skärsätra
När: Lördag 9 november klockan 13.00-16.00

Visning på Millesgården

Vid köp av ett årskort eller entré får du en visning av aktuella utställningen Måleri och Andlighet på Millesgården, om konstnärerna och visionärerna Hilma af Klint, Tyra Kleen och Lucie Lagerbielke. Mer information om utställningen på www.millesgarden.se. Erbjudandet återkommer vid fyra tillfällen på helgerna.
Var: Millesgården, Herserudsvägen 32
När: Lördag 9 november, klockan 14.30

Lidingö Vox 50 år

Var med och fira jubilaren Lidingö Vox på deras konsert. Jubileumskören, med medlemmar från förr samt den ordinarie kören som är en blandad kör under ledning av Niklas Tamm.
Var: Lidingö stadshus, Stockholmsvägen 50
När: Lördag 9 november, klockan 16.00

Domaren

Det var en gång en mycket älskvärd domare, som levde ett helt normalt liv. Han älskade sitt jobb och älskade att döma. Men hans helt normala liv vänds upp och ner när han dömer fel en enda gång… Nu måste han klättra upp för höga berg, slåss mot isbjörnar, och gömma sig från veganpolisen för att hans liv ska gå tillbaka till det normala! Domaren är en enmansföreställning som är skapad och framförd av Joel Bergström.
Boka biljett vi denna länk.
Var: Sagateatern, Sagavägen 6
När: Lördag 9 november, klockan 16.00

Splitvision

Musikalen ”Splitvision” är inspirerad av riktiga livsöden av elever på Bosöns Idrottsfolkhögskola, som vittnat om sina resor som ensamkommande flyktingar från olika länder med krig, korruption och fattigdom. Trots innehållet med tunga livsöden och händelser är musikalen skriven med värme och humor. Idrott är en grundstomme i föreställningen och det som är tryggheten i huvudpersonens liv.
Beställ biljetter via mejl dreamteamboson@outlook.com eller telefon 072-201 64 68. Kostnad 100 kr för vuxna, gratis för barn och studerande.
Var: Lidingö stadshus, Stockholmsvägen 50
När: Lördag 9 november, klockan 18.00-20.00

Lidingö Rock deltävling 3

Lidingö Rock är en musiktävling för osignade band runt Stockholmsområdet. Tävlingen arrangeras av Skärsätragården. Mer information på www.lidingorock.se.
Var: Skärsätragården, Pyrolavägen 17
När: Lördag 9 november, klockan 19.00

3 Apor

"I en stor stad i ett litet land på en av det finare adresserna öppnade en gång en restaurang. Tre unga kvinnor i varsin livskris fick anställning som servitriser på restaurangen som kallades Incontro.”
En pjäs där ambitionshets och framgångsdrömmar ställs mot tre unga människors liv. Vad är framgång, vad är lycka och varför räcker vi aldrig till?
Boka biljett vi denna länk. Kostnad: 50 KR - Ung, Student, Arbetssökande och 100 KR Ordinarie. All betalning sker i dörren.
Var: Sagateatern, Sagavägen 6
När: Lördag 9 november, klockan 19.00

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *