LP: Därför knackar LidingöPartiet inte dörr!

Debatt6 september 2022 kl 11.51

Nu är valrörelsen är i full gång och vi blir fullmatade med politisk information.

Sociala medier, dagspress, direktreklam och affischering – väljarna blir bombarderade från alla håll och överösta med allas budskap. På radion i bilen på väg till jobbet, utanför skolan när man lämnar barnen, när man sätter på tv:n på kvällen, överallt försöker alla få just dig att lyssna till deras budskap.

Fram till idag har och kommer många partier att storsatsa på att även knacka på våra privata dörrar för att få väljare att rösta på just deras parti. Dörrknackning är något som många Lidingöbor vittnar om att de inte tycker om. Samtidigt ser många partier dörrknackning som en av de viktigaste delarna i deras valrörelse.

Vi i LidingöPartiet har aktivt valt bort dörrknackning som metod och träffar i stället väljarna på gator och torg och informerar om vår politik genom ett tydligt valprogram och genom hemsida och sociala media.

Någonstans måste väljaren få en fristad under valkampanjen och var annars än i det egna privata hemmet?

Men missuppfatta oss inte!

Personliga möten och samtal med våra väljare är otroligt viktigt och det som gör att vi kan driva vår politik framåt med Lidingöbornas bästa i åtanke.

LidingöPartiet vill dock inte att våra väljare skall bli överrumplade eller känna att vi tränger oss på hemma hos dem. Vi vill inte att man ska känna sig obekväm i sitt eget hem för att man kanske känner att man inte vill prata politik med främlingar som knackar på dörren mitt under middagen eller familjestunden.

Vi är stolta över vår politik och är övertygade om att vi inte behöver övertala människor vid tröskeln till deras hem för att de ska rösta på oss.

LidingöPartiet är det tredje största partiet på ön och fyller 50 år nästa år. Vi har inte ändrat vår politik utan andra partier har i stället många gånger anpassat sin politik efter oss. Varianter på vårt motto sedan 50 år – Grön Skön Ö – har lånats av både höger och vänster, men LidingöPartiet är alltid originalet som du tryggt kan lita på när du går till valurnan 2022.

För Lidingöpartiet
Christel Söderberg, specialist sociala media
Birgitta Sköld, kommunalråd
Lars H Ericsson, partiordförande

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *