Clas Ohlson öppnar butik i Lidingö Centrum

Lidingö18 januari 2024 kl 04.094

Clas Ohlson storsatsar i Lidingö Centrum och öppnar en butik enligt sitt senaste koncept. Butiken tar plats i H&Ms tidigare lokaler på två plan i centrumets mest centrala hörn. Ombyggnationen av lokalerna drar igång direkt och öppning av butiken beräknas ske efter sommaren.

Lidingö Centrum arbetar målinriktat med att stärka och bredda sitt erbjudande för att befästa rollen som Lidingöbornas självklara ökärna.

– Det finns en efterfrågan från Lidingöborna om ett breddat erbjudande i centrum och Clas Ohlson är en av de aktörer som nämns oftast när vi frågar våra besökare. Att Clas Ohlson nu väljer att satsa på Lidingö Centrum är därför mycket glädjande och stärker vår attraktivitet avsevärt, säger Idha Sundén-Cullberg, Director, Asset Management för Lidingö Centrum.

Clas Ohlsons butik tar plats i de cirka 1 000 kvadratmeter stora lokaler i två plan där H&M-butiken tidigare låg. Läget är det mest centrala i Lidingö Centrum i ett hörn angränsade till torget och mitt emot Pressbyrån. Butiken byggs om enligt Clas Ohlsons senaste koncept och beräknas vara klar för öppning efter sommaren.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att etablera oss på Lidingö och bli mer tillgängliga med vårt breda och prisvärda sortiment för hemmafixet. Vi vet att vi har varit efterfrågade i många år och vi är glada över att vi får ett så bra läge i Lidingö Centrum. Vi känner oss välkomna och ser fram emot att möta Lidingöborna, säger Andreas Helgesson, Country Operations Manager på Clas Ohlson.

Den nya butiken blir något mindre än en vanlig Clas Ohlsonbutik, men kommer att erbjuda hela Clas Ohlsons sortiment inom bland annat verktyg, belysning, förvaring och produkter för det uppkopplade hemmet. Planerat öppningsdatum är den 5 september.

Kommentarer

  1. Men vi har ju Kjell & Compani alldeles bredvid och det blir två konkurrenter, det hade varit bättre med en järnaffär eller en klädaffär tycker jag !

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *