Bilen som kör hem dina varor gratis

Överlämning av bilen, från vänster, Alex Gernandt – Chaufför, Christopher Oxelståhl – Lidingö stad, Johan Gernandt – Chaufför, Katarina Palmstierna, Lidingö Näringsliv och Maria Hall-Person, Lidingö Centrum.
Lidingö23 mars 2020 kl 19.24

”Näringslivsbilen” kör hem varor från alla företag på ön, utom från mataffärer, restauranger och systembolaget. Detta är ett samarbete mellan Lidingö stad, Lidingö Näringsliv och Lidingö Centrum.

LIDINGÖ CENTRUM är först ut och kör från och med idag två turer om dagen med uppsamling mellan kl 11.30-12.00 och kl 14.00-14.30. Där emellan levereras varorna runt om på ön. Alla handlare i Lidingö Centrum kan lämna sina varor för hemkörning. Bilen står parkerad utanför Pressbyrån vid Coop - en vit bil som det står Lidingö Stad på. Vill ni ha med era varor kontakta: maria.hall-person@newsec.se

Näringslivsbilen är till för ALLA FÖRETAG PÅ ÖN och för alla andra som också vill vara med i denna "hemköringskedja" så kontakta: info@lidingonaringsliv.se så får ni mer information om hur det går till.

De två trevliga ”chaufförerna” heter Alex och Johan Gernandt. Stort tack till er som gör detta för att hjälpa till! 

SOM PRIVATPERSON kontaktar du den butik/företag som du vill köpa något från och beställer och kommer överens om hur betalning ska ske, så blir de hemkörda till dig.  
Hjälp oss att sprida denna information. 

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *