Bianca Kronlöf kommer till Lidingö

foto: Thron Ullberg
Lidingö13 november 2022 kl 04.50

Den 23 november bjuder Lidingö Kvinnojour och Lidingö stad in till en gratis föreläsning med Bianca Kronlöf som passar både ung som äldre. Föreläsningen är en del av vårt gemensamma arbete mot våld i nära relation och sker inom ramen för En vecka fri från våld.

I samband med föreläsningen finns det möjlighet att träffa några av Lidingö stads verksamheter som arbetar med elevhälsa, anhörigstöd, personligt ombud, våld, socialpsykiatri. Även representanter från Lidingö Kvinnojour, Ungdomsjouren Trust, Zonta, Aktiv skola med flera kommer att finnas på plats. Kom och träffa oss och få kunskap om hur vi arbetar och var stöd och hjälp finns.

Bianca Kronlöf är känd som skådespelare, komiker och författare. Hon kommer under en timme att prata om hur vi tillsammans kan skapa ett jämställt samhälle. Det förändringsarbete som Bianca bedriver belyser hon i sin föreläsning “Ta det som en man”, där hon med humorns hjälp lyfter viktiga teman som sexism och rasism. Med boken ”Brev till mannen”, en samling brev om känslor, sex, våld och maskulinitet, skapade Bianca engagemang hos allmänheten. I december 2021 höll hon ett vinterprat i radions P1 utifrån boken vilket fick stort genomslag. TV-serien “Deg” som spelades in på Lidingö, där Bianca gör rollen som Liana, vann nyligen pris i Kristallengalan.

Tillsammans kan vi göra skillnad och du är varmt välkommen till stadshuset den 23 november!

Datum: onsdagen den 23 november 2022

Tider: Träffa ett urval av verksamheter från klockan 10:00. Alla verksamheter är på plats mellan klockan 15:00-16:45. Föreläsningen är klockan 17:00-18:15. Dörrarna öppnas klockan 16:45.

Plats: Lidingö Stadshus, Stockholmsvägen 50, 181 32 Lidingö

Anmälan: Ingen föranmälan, begränsat antal platser - kom i tid!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *