ÄT UTE PÅ ÖN: 7. AMERICAN TASTE AWAY LIDINGÖ

Näringsliv18 mars 2023 kl 03.03

En artikelserie om alla restauranger och caféer på ön som pågår under mars och april.

American Taste Away Lidingö serverar amerikansk snabbmat såsom matiga subs (fyllda grillande bagetter) och BBQ och ligger på Herserudsvägen 1. Det finns även dagens soppa utom på lördagar.

Man kan sitta och äta på plats i restaurangen eller köpa take-away.Restaurangen drivs av Jens Stenemuhr sedan 16 år tillbaka och kunderna kommer från hela Lidingö och stan och är i alla åldrar.

Just nu har vi också ”Mormors egna semlor”, som är hembakade från min mormors recept, säger Jens.Vi har också en tävling som heter ”Super Elvis” och går ut på att man ska få i sig en stor baguette på 1,7 kg inom en timme. 46 personer har klarat testet och bästa tid ligger på 18 minuter.

– Man kan komma in när som helst och försöka slå rekordet, säger Jens och hälsar alla välkomna att komma till den trevliga lilla amerikanska snabbmatsrestaurangen i Herserud.

Våra öppettider är måndag till lördag kl.10.00-16.00.www.americantasteaway.comGå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/så hittar du alla restaurangartiklar!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *