ÄT UTE PÅ LIDINGÖ: 5: LIDINGÖ GOLFRESTAURANG

Näringsliv16 mars 2023 kl 03.28

En artikelserie om alla restauranger och caféer på ön under mars och april

Lidingö Golfrestaurang ligger i anslutning till Lidingö Golfklubb, på Trollvägen 2 och är en Golfrestaurang med ”bistroinriktning”. De har även en stor festvåning.

Restaurangen har drivits av Johan Gårdinger sedan 2012 och är främst en restaurang för dem som spelar golf, men många Lidingöbor som inte spelar golf kommer också hit och äter lunch och de erbjuder även take away.

Att driva en golfrestaurang är lite speciellt. Det kräver närvaro och nära relationer med medlemmarna i golfklubben. En restaurang på en golfklubb måste drivas ganska traditionellt och det är viktigt att vissa saker finns på menyn som t.ex. ägg och bacon och olika enklare bistroalternativ.

– Vi lagar all mat från grunden och husmanskost ligger oss varm om hjärtat, men vi försöker att se till att det finns något för alla, berättar Johan Gårdinger.

Under golfsäsongen har vi öppet alla dagar mellan 8.00-21.00 och under vintersäsong på måndag till fredag mellan kl. 11.00-14.00 och mycket välkomna till oss säger Johan.

Läs mer: www.lidingogolfrestaurang.seGå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.
Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/så hittar du alla restaurangartiklar!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *