ÄT UTE PÅ LIDINGÖ: 10. DALÉNUM GLASSBAR & CAFÉ

Näringsliv20 mars 2023 kl 03.01

En artikelserie om alla restauranger och caféer på ön under mars och april

– Vi är en liten familj som driver familjeföretaget Dalénum Glassbar & Café - Lidingö Glass AB. Mysigt glassbar och café med härlig utsikt över Fjäderholmarna och Stockholms inlopp på Lidingös landmärke Dalénum, berättar Sara, Soraya, Jan och Stephani Melander.

– En plats där tradition och unikt hantverk kan mötas. Vi erbjuder en kombination av helt unika exotiska fruktglassar, blandade med klassiska fina smaker som choklad, vanilj och jordgubbe. ”Vi säljer glädje i en utsökt strut”, som vi brukar säga.

– Varje dag arbetar vi hårt och medvetna för att våra kunder ska få uppleva maximal kvalitet när det gäller smaker, upplevelser med våfflor och glassäventyr. Vi brinner för att ge människor bästa möjliga service och att våra gäster ska erfara att varje besök hos oss är en smakfest.

– Vi driver en betonad säsong verksamhet så öppettider uppdaterar vi ständig från april till september på Instagram @dalenum_glassbar_lidingoglass eller www.lidingoglass.se , säger familjen Melander och önskar alla varmt välkomna till våren.

Gå in på www.visitlidingo.se så hittar du en lista på alla restauranger/caféer på ön.
Gå in på https://www.lidingonaringsliv.se/category/foretagsartiklar/ så hittar du alla restaurangartiklar

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *