Årets pedagog och Årets arbetslag utsedda

Stad & Politik13 januari 2020 kl 07.03

Onsdag den 8 januari delades utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse 2019 ut i Stadshusets entréhall. En lärare och ett ämneslag fick dela på prissumman på 30 000 kronor.

Under hösten har det varit möjligt att nominera pedagoger och arbetsgrupper till utbildningsnämndens kvalitetsutmärkelse. Av de nomineringar som kom in från kollegor och vårdnadshavare, valdes tre pedagoger och tre arbetsgrupper ut som finalister i kategorierna Årets pedagog och Årets arbetslag. Den 8 januari presenterades vinnarna vid en tillställning i Stadshusets entréhall.

Till Årets pedagog utsågs Louise Morten, förskollärare Hersby förskola och Årets arbetslag blev fritidshemmet i Bo skola. Vinnarna fick ta emot blommor, diplom och en check på 15 000 kronor per kategori.

Stort grattis till vinnarna och till de övriga finalister som var Joakim Hagström, lärare Skärsätra skola, Anna Carlén, lärare Sticklinge skola, personalen på Blåkulla förskola och Ljungbackens skolas lärarlag.

I år delades även Juryns särskilda pris ut till lärarna Anna Carlén, Ann-Sofie Lönnqvist och Ann-Marie Anderman som under tre år bidragit till att snart 100 pedagoger fått möjlighet till att få syn på sin egen progression och lärande genom STL (Skriva sig till lärande).

Läs mer på Lidingö stads hemsida

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *