Anna Tsuboi förstärkte redaktionen

Anna Tsuboi har arbetat som praktikant på Lidingö Nyheter.
Lidingö18 juni 2020 kl 06.57

Under två veckor har Lidingö Nyheter haft hjälp av Anna Tsuboi, som har gjort sin praktik här. Anna studerar journalistik vid Södertörns Högskola med inriktning på digitala medier.

– Jag tycker det har varit både roligt och intressant att få prova på hur det är att jobba på en webbtidning, säger Anna. Jag har fått upp ögonen för lokaljournalistik och inser att det har en stor betydelse för de flesta. 

Du har säkert läst någon av Annas reportage i Lidingö Nyheter. Men hon har också redigerat flera artiklar där någon annan har skrivit texten. I tre reportage har hon arbetat tillsammans med en av tidningens fotografer, Jonas von Hofsten. 

– Jag uppskattar verkligen att redaktionen är så liten att man fått göra allt, säger Anna. Och att jag har fått prova på olika typer av artiklar, reportage, intervjuer, redigering etc. 

Anna har alla förutsättningar att bli en bra journalist. Hon är nyfiken, snabb, full av idéer och arbetsvillig. Som läsare till Lidingö Nyheter kommer du säkerligen att få höra talas om henne i framtiden. 

Redaktionen tackar Anna så mycket för att hon var med och bidrog till den lokala nyhetsbevakningen under två intensiva veckor. 

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *