Anmäl dig till Lidingö företagsmässa 2022

Näringsliv29 mars 2022 kl 04.27

Ta chansen att utveckla ditt företagande på vårens företagsmässa lördagen den 7 maj. Det blir en dag fylld med inspiration där du som Lidingöföretagare får möjlighet att hitta nya samarbetspartners och visa upp din verksamhet för andra företagare och Lidingöbor på en och samma dag.

Lidingö företagsmässa är en mötesplats där du som driver företag på ön får möjlighet att knyta kontakter för framtiden, få inspiration, hitta nya samarbetspartners och nätverka med andra för att utveckla ditt företagande. Tanken är också att visa på den bredd och kompetens som finns bland öns företagare.

Som företagare kan du antingen medverka som utställare på mässan eller bara komma och mingla. Det kommer också att finnas en möjlighet att göra en kort presentation av ditt företag på scen. Är du ny som företagare och vill dela monter med andra företag kan du göra det på mässans innovationstorg. I anmälningsformuläret nedan väljer du hur du vill delta. Företagsmässan är kostnadsfri för både utställare och besökare.

Företagsmingel, klockan 11.00–12.00

Vi startar mässan genom att bjuda in till dialog och mingel. Under minglet har du möjlighet att nätverka med andra företagare och träffa representanter från staden. Vi avrundar med en lunchwrap.

Mässa för besökare, klockan 12.00–15.00

Efter lunch öppnar vi upp dörrarna för alla där du får möjlighet att möta Lidingöborna och presentera din verksamhet, produkt eller tjänst. Ett perfekt tillfälle att fortsätta mingla runt bland kollegor och besökare.

Tid: Lördag 7 maj, klockan 11.00–15.00
Plats: Lidingö stadshus

Anmäl dig på Lidingö stads hemsida senast den 6 april. Antal platser är begränsade så anmäl dig gärna redan i dag.

Lidingö företagsmässa arrangeras av Lidingö stad, Företagarna Lidingö, Kvinnor och företag Lidingö, Lidingö näringsliv och Startup Lidingö ─ Tillsammans för ett levande och hållbart företagande.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *