23-årig Lidingöbo vann 2,5 milj kr på Triss i tv

Lidingö7 juni 2019 kl 08.34

Måns Waclaw från Lidingö var nationaldagens Trissgäst i Nyhetsmorgon. 23-åringen chockade alla när han skrapade fram 2,5 miljoner kronor, pengar som gör att han nu på allvar kan börja leta efter en egen lägenhet.
– Det här underlättar hela processen, säger den nyblivne miljonären.

Det var strax innan påsk som Måns gick in på Torsviks Tobak & Spel och köpte en lott. Den här dagen skrapade han sina lotter vid kassan och kunde inte riktigt förstå vad som hände när tre tv-apparater plötsligt dök upp bakom skrapytan.

– Jag var väldigt lugn, förvånansvärt lugn. Jag fattade nog inte helt och tjejen i kassan blev alldeles till sig, minns han.

Så kom dagen när Måns var med i tv 4, vilket var igår på nationaldagen.

– Jag såg inte att jag inte hade någon på 100 000 kronor, jag skrapade bara på snabbt eftersom jag inte ville vara med i tv, berättar han.

På den sista rutan fick han fram 2 500 000 kronor för tredje gången, något som chockade både honom själv och programledarna. Måns berättar att han just drömt om storvinsten.

– Man drömmer ju om det automatiskt och räknar alltid utifrån de stora beloppen. Och det var ju kul med 2,5 miljoner kronor. Det är ju 1 chans på 90, så oddsen var ändå bra, säger han.

Vad vinsten ska användas till har han redan bestämt. Det blir en lägenhet.

– Nu kan jag börja spana på riktigt och titta på lånelöfte och så. Det här underlättar så klart hela processen.

Men det kan också bli en ny klocka då just klockor är Måns stora intresse.

Se klippet här.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *