VÄLKOMMEN TILL FRAMTIDEN

Kultur14 februari 2019 kl 07.21

Ditt Galleri. Eller kanske mitt! Ja, vi står och funderar på hur man ska uttrycka sig för att den inbjudna ska känna sig personligt välkommen. Hälsningen ska ju vara riktad just till dig! Så att just du känner dig VÄLKOMMEN!

Galleri Fallera (med betoning på sista a:et) öppnar sin dörr i både tid och otid – här finns alltid något att uppleva från varm choklad och kanelbulle till sång och musik då och då. Och så konsten på väggarna naturligtvis – Den här dagen möts vi av Ingrid Bergmans färgstarka ansikte på långväggen där hon tronar i all sin glans och kan bli din för 4. 00 kr!

I diskussionen och ”mitt eller ditt” deltar galleriägaren själv - Anders Odéen, så även Siv Bergius från Lidingö Museum och undertecknad.

Den här vinterdagen är rubriken på utställningen FLEXIBEL. Om någon kan kallas ”flexibel” så är det idésprutan Anders som i många år berikat vår ö med kulturer av flera slag – från marknadsföring av nya Lidingö Centrum 1995 – 2002 till fiskaffär och konstgalleri. Och under alla perioder och alla år har Anders varit Lidingö trogen!
Tillsammans med konstfotografen Per-Åke Persson formar de nu framtiden.

Kulturen i Centrum den 9 mars skymtar runt hörnet. Jag tror att min bok ska kunna få lite utrymme då. Boken ”På väg med Inger Grimlund”, 114 kåserier från Lidingö är väl något att berätta om!

Med Akademibokhandelns nya chef Anders Hulth kan vi säkert hitta på något spännande?

För visst är samarbete modellen för framtiden – jag ser ett samarbete mellan Lidingö Museum, Galleri Fallera, Akademibokhandeln och Lidingö Nyheter! Vilket härligt gäng ”På väg”.

Bilder från Vårsalongen

CH Posse
Krallis
Maskeradbalen
Mats Åkerman
Ulrika Hydman Vallien

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *