UF-företagare bjuder in till digital mässa

Lidingö23 april 2020 kl 06.24

Lidingö centrum har tillsammans med UF-elever på Hersby gymnasium tagit initiativ till en digital mässa. Måndag den 20 april öppnade UF-elevernas digitala mässa via Lidingö centrums webbplats och i deras sociala medier.

Lidingö centrum har tagit initiativet att tillsammans med Hersby gymnasiums Ung Företagsamhets-elever genomföra en digital mässa i år. Tidigare var det tänkt att UF-mässan skulle hållas på plats i centrum men fick under rådande omständigheter hitta en annan lösning.

Från måndag den 20 april fram till söndag den 26 april kommer ungdomarna från Hersby att representera sina UF-företag på Lidingö centrums webbplats och i deras sociala medier.

De kommer alltså att sälja sina produkter och tjänster online. Om man är intresserad av att beställa en tjänst eller produkt från något av UF-företagen kan man kontakta dem direkt via e-post eller via telefon.

Näringslivsbilen kommer att finns tillgänglig för att köra ut beställningar till alla som bor på Lidingö under vecka 18. Shoppa för framtiden och stöd framtidens entreprenörer på Lidingö!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *