Två nya restauranger: Pasta Pronto & Señor Bob

Marcus och Kim utanför sina restauranger.
Näringsliv28 april 2022 kl 04.133

Den 3 maj öppnar två restauranger vägg i vägg på Stockholmsvägen. Det är Pasta Pronto och Señor Bob, som samarbetar och kompletterar varandra.

Kim Lundvall och Marcus Bjeleveby är barndomsvänner och har bägge jobbat för Melker Andersson och drivit restaurangen Poké Burger tillsammans i över fyra år.

– Men nu var det dags att göra något nytt och gärna på Lidingö, då vi båda två bor här, säger Marcus. Vår otroligt duktiga och erfarna köksmästare Tal Bornenshiten, som bott i Mexico under många år, är också med oss och en av delägarna.

Pasta Pronto och Senor Bob har alltså samma ägare och ligger vägg i vägg på Stockholmsvägen och hela idéen är att de ska komplettera varandra och tillgodose en hel familjs olika önskemål.

– Pasta Pronto har en meny med olika spagettirätter mellan 50 och 100 kronor, det är megabilligt säger Kim, fast vi gör allt själva på plats och från grunden, vi har alltså inga mellanhänder. Vi har dessutom köpt en helt fantastisk ”Megapastamaskin” som gör spagetti i olika former.

Senor Bob är mexikanskt, med Tacos, Burrtios och Poke Bowl på menyn. Här ligger priserna från 75 till 165 kronor.

– På båda restaurangerna finns det plats att sitta inne och äta och vi har fulla rättigheter. Vi kommer även att ha väl skyddade uteplatser på vår lilla terrass. Men det går lika bra med take away, när man inte orkar eller hinner laga mat. Vår tanke är att det ska vara någorlunda billigt så att en hel familj kan äta en vardagsmiddag för en överkomlig kostnad, säger Marcus.

Det är premiär den 3:e maj och vi bjuder på lite mat dryck och alla är välkomna att bara titta in och hälsa på säger, Kim. Därefter har vi öppet 7 dagar i veckan mellan kl 11.00-21.00 på vardagar och 11.00 -22.00 på helger.

Kommentarer

 1. Grattis och Lycka till! 🥰
  Öppnar på min födelsedag det kan bara bli bra!

 2. Wow. Med många år boende/arbetande i Mexico … stalltips….Idag besökte er 13/5 22.
  Bra i stort, men varför inte gå hela vägen. Några tanka skjutet från höften:
  Tortillan på majs.
  Köttfärsen torrstekt och knaprig. Varför inte riktiga svarta bönor….
  Musik typ Victor Yturbe ”El Pureli” Riktig Mexikansk restaurang stämning :).
  Uppskattade den frikostiga Tequilan 🙂
  Raino…Lidingö

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *