Träffa polisen i Lidingö centrum

Foto: Lidingö stad
Stad & Politik19 september 2019 kl 07.01

Polisen och Lidingö stad arbetar kontinuerligt tillsammans med trygghetsfrågor. Den 24 september kan du möta både polisen och representanter från staden i Lidingö centrum. Det går också att fylla i polisen enkät om den upplevda tryggheten.

Ett gemensamt samverkansavtal mellan Lidingö stad och polisen styr vilka frågor som är mest angelägna att samverka kring. Utöver detta upprättar polisen årligen ett medborgarlöfte som utgår från de frågor som medborgarna tycker är mest angelägna att polisen fokuserar på. Medborgarlöftet tas delvis fram med hjälp av en digital enkät men också genom medborgardialoger som Lidingö stad och polisen genomför tillsammans.

– Medborgarnas åsikter är nödvändiga både i det löpande trygghetsarbetet men också det långsiktiga arbetet, säger Anna Sundin Adolfsson, preventionssamordnare i Lidingö stad.

Den 24 september, klockan 12.00-15.00 kan du träffa polisen och Lidingö stad i Lidingö centrum. Din åsikt är viktig i polisens trygghetsskapande arbete inför nästa års medborgarlöfte. Om du inte har möjlighet att Lidingö centrum kan du istället fylla i polisens korta medborgarenkät https://polisen.se/medborgardialog-lpo-norrmalm.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *