Toppen mot botten ska bara sluta på ett sätt!

Wiktor Brage gjorde sex mål i matchen mot Sollentuna.
Sport9 november 2023 kl 11.12

En mycket mörk och blåsig söndag i november åkte Lidingö SK till Sollentuna sporthall för att möta Sollentuna HK. Sollentuna HK var det enda laget som tagit poäng av seriens topplag SIF. Konstigt nog är det Sollentuna HK:s enda poäng i serien.

Hugo Dyrén, Lidingö SK:s unga målvakt, fick chansen att starta matchen efter flera imponerande inhopp i tidigare matcher. Hans prestation var återigen stabil och bidrog till lagets framgång. Första halvlek var ett ställningskrig där målproduktionen var ytterst jämn mellan lagen. Det var dock omöjligt att inte notera Sollentuna HK:s Pontus Andersson, som stod för en betydande del av målproduktionen med sina imponerande 15 mål. Å andra sidan kunde Lidingö SK stoltsera med en bred målproduktion, med Jacob Rimbe och Wictor Brage i spetsen (HT 15-15).

Andra halvlek började med ett snabbt två målsunderläge för Lidingö SK. Det tog en kvart innan Lidingö fick fart på benen och ökade takten i målskörden. Martin Alm och David Rimbe var tongivande under en tio minuters period, vilket resulterade i att Lidingö SK kunde bygga upp en ledning på som mest fyra mål. De sista minuterna var en kamp mellan lagen där de bytte mål med varandra. Lidingö SK kunde med viss svårighet räkna in två poäng på kontot. 26–29 till Lidingö. ”Bäst när det gäller” kan vara helgens motto.

Matchens lirare gick till Wictor Brage för en allt igenom bra insats.

Nästa match är söndagen den 12 nov kl 17:15 i Gångsätrahallen mot Kungsängens SK.

Jacob Rimbe 7 mål, Wictor Brage 6, Martin Alm 5, David Rimbe 4, Matteus Karlqvist 2, Martin Andrésson 2, Carl Sundelin, Andreas Roger, och Victor Hansén 1

Text: Björn Surwee
Foto: Matthew Tipple

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *