Talang från Storholmen i TV4:s Talang

Att vara med i Talang var både spännande och nervöst för Truls Erhardt och Elli Siambalis. Foto: Matti Larsson.
Lidingö10 januari 2020 kl 07.10

I kväll är det dags för säsongsstart för tv-programmet Talang i TV4. I kvällens sändning uppträder tioåriga Truls Erhardt från Storholmen i ett karatenummer med sin vän Elli Siambalis. De båda har länge tränat och tävlat inom karate och representerar Lidingös Karateklubb Elit på klubbnivå. Framträdandet som vännerna visar upp i programmet är sammansatt av deras tränare Sadik Sadik från Karateklubb Elit och är en kombination av lugnare klassisk karate och mer fartfyllda inslag.

Trots att både Elli och Truls tidigare ställt upp i flera karatetävlingar har de aldrig förut uppträtt inför så stor publik.
– Att vara med i Talang känns otroligt mäktigt, tänk att få stå på en så stor scen inför alla människor. Det var väldigt nervöst innan, men när vi väl började så var det som på en vanlig karatetävling, berättar Truls.

Förutom att få visa upp sina färdigheter var Truls och Ellis medverkan i Talang även ett tillfälle för dem att nå ut till folk som annars inte kommer i kontakt med sporten.
– Det är alltid roligt att visa upp karaten så att fler ungdomar och vuxna kan bli intresserade av sporten. Det är en grym träningsform, säger Elli.

I tv-programmet visar deltagarna upp sina talanger i olika former och tävlar om att bli årets bästa underhållare. Programmet sänds klockan 20:00. Vi önskar Truls och Elli ett stort lycka till!

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *