Ta emot och skicka paket via din brevlåda

Lidingö15 maj 2021 kl 04.29

Slipp krångel med ombud

Idag den 15 maj så lanserar det svenska bolaget Inside the Box sitt patenterade brevlådelås på Lidingö. Med deras lås på plats i brevlådan så ges möjligheten att både få hem och skicka paket direkt från brevlådan och du slipper onödigt krångel med ombud. Dessutom så behöver du ingen nyckel om du vill, då du kan öppna och stänga brevlådan med hjälp av din telefon.

– Vi hoppas att vi kommer både att synas och höras under den närmsta tiden på ön. Och vi ser fram emot att få träffa kunder och andra som är intresserade när vi är där ute och installerar lås,  säger bolagets VD Johan Primér.

Bolaget har ett antal lokala samarbeten för att nå ut till och även ge en så bra service som möjligt till småhusägarna. Lidingövillor och dess 18 medlemsföreningar är ett av dessa.

– När vi startade med ett testområde i Älvsjö 2020 så inledde vi ett nära samarbete med villaägarföreningen där, så vi kontaktade Alf Lundberg på Lidingövillor för ett tag sedan och nu ser vi även här ett fint samarbete växa fram. Feedback från användarna i Älvsjö är att de är jättenöjda och tycker att vår produkt är som klippt och skuren för villaägarna, säger Johan Primér.

– Vi har genom åren haft lite olika samarbeten med aktörer som är bra för oss villaägare. Här kommer en produkt som gör vardagslivet för hushållen smidigare och säkrare, men även bättre för miljön, säger Lidingövillors ordförande Alf Lundberg. Vi kände att det här är något nytt och spännande vi vill stödja, genom att ge våra medlemmar ett bra erbjudande. Vi tjuvstartade lite i Killinge och Gåshaga genom att dela ut information om det smarta brevlådelåset och vi har hört att en hel del intresseanmälningar redan trillat in.

De som vill titta på låset och se hur det fungerar kan besöka bolagets samarbetspartner Lidingö Lås & Larm.

– Vi har under vår kampanj på Lidingö ett riktigt bra erbjudande. Både för de som ska ha ett lås och för de som vill köpa en extra stor låda med vårt lås i. All information finns på vår kampanjsida för Lidingö www.insidethebox.se/Lidingo.
Välkomna, avslutar Johan Primér.

Redan från dag ett så kommer Lidingöborna att kunna handla på exempelvis Apotea och få sitt paket levererat och inlåst, hela vägen hem till sin brevlåda för de som har ett lås installerat.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *