Summer on Lidingö (SOL)

Sommartips7 juli 2023 kl 03.01

Nu när sommarlovet är här vill vi passa på att tipsa om aktiviteter för öns unga!

Summer on Lidingö är en sommarverksamhet på ön för dig som går i årskurs 6 fram till sista året i gymnasiet. Verksamheten erbjuder ett antal aktiviteter mellan den 17–11 augusti. Med på programmet finns bland annat utflykter, workshops och prova-på aktiviteter.

Alla aktiviteter är gratis men till vissa behöver man anmäla sig i förväg.

Kommande veckas aktivitetsschema är följande:

Vecka 28 på Elverket

Tema Europa

MÅNDAG
Vi börjar veckan med en pingisturnering, du anmäler dig här på hemsidan. Priser till de tre första placeringarna. Det finns pingisracketar att låna på plats. På kvällen kan du svalka dig med läskande frukt och boba-te med matchakakor och kolla på film.

TISDAG
I dag kan man följa med för att testa bouldering och klätterutmaningar. Det kommer att finnas böcker och material på Elverket för att lära sig att rita manga. På kvällen kör vi en Geoguessr om Asien där du ska lyckas orientera dig vilket land vi befinner oss i.

ONSDAG
Vi drar in till Gröna Lund och åker så många attraktioner som hinns med under dagen. På Elverket så går det att leva ut sina artistdrömmar med karaoke. Närmare kvällen så bjuder SOL på mat inspirerat från Asien i form av ramen för den som känner sig lite hungrig.

TORSDAG

Det kommer finnas möjlighet för lerskapande på Elverket för den som vill vara kreativ denna torsdag. Framåt kvällen kommer det även vara en TV-spelsturnering i spelet Dragon Ball Fighterz på Playstation med något gott pris till vinnaren.

FREDAG
SOL besöker Fågeluddöbadet. Vi ses där! (Öppnar Elverket vid dåligt väder)

Vecka 29 och 30 är det semesterstängt för att sedan fortsätta igen vecka 31.

Läs mer på Summer on Lidingös hemsida.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *