Stiller studios – en unik filmstudio i världsklass!

På bilden från vänster: Malin Rosenqvist – näringslivschef, Birgitta Sköld (LP) – vice ordförande i kommunstyrelsen och ordförande i omsorgs- och socialnämnden, Patrik Forsberg – grundare, Caroline Forsberg – grundare och CEO, Daniel Källenfors (M) – ordförande i kommunstyrelsen samt Katarina Palmstierna – ordförande Lidingö Näringsliv - som alla fick känna sig som skådespelare för några sekunder.
Näringsliv25 november 2019 kl 05.46

Stort tack Caroline och Patrik Forsberg för ett spännande och imponerande företagsbesök hos er på Stiller Studios i Stockby.

Stiller Studios är en av världens mest tekniskt avancerade inspelningsstudios för rörlig bild, med en högteknologisk robot – The Cyclop – och med det speciella gröna väggarna  (green screeens) i inspelningsstudion. 

De är "Award Winners 2018" för ”Best visual effects” och ”Best experimental short film”.

Stiller Studios producerar i första hand ”barnfilm” och till studion kommer superstjärnor från hela världen när det är inspelningsdags.

Patrik Forsberg driver tillsammans med sin fru Caroline Stiller Studios.

Filmer som Lasse Maja och Rymdresan har spelats in här och på tur står nu ”Red Mask”, som bygger på våra svenska barnböckerna ”Handbok för Superhjältar”. 

Vi är stolta över att ha er på ön!

Företagsbesöket gjordes i samverkan med Lidingö Näringsliv och Lidingö stad i syfte att få bättre kunskap om, samt förstå vilka utvecklingsbehov som finns framöver.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *