Start för Motionspokalen 55 år i år

Sport26 januari 2020 kl 05.45

Skridskomomentet inledde årets Motionspokal på Östermalms 400 metersbana. Mångkampen kommer nu att följas med en ny gren varje månad med avslutning i november med badminton. För tredje året är helt nya medlemmar välkomna helt gratis, man skall vara 35 år fyllda, boende eller anknytning till Lidingö – vi har fyra åldersindelade damklasser (ladies) och likaså för herrar (gubbar). Resultat i de elv grenarna vägs samman och bästa prestation under året ger pokal, ära och evig berömmelse.

Färdiga för start.

Den som är intresserad är välkommen att vara med. Att vi tävlar i så många grenar utspritt över året är en sporre för livslångt tränande. Att komma med är lätt: anmäl dig till en gren och meddela grenledaren att du är ny, så ser dom till att du kommer med i rullorna. Det går att hoppa på vilken gren som helst under året. Se även www.motionspokalen.com

Grenledaren Larsa Lindström hälsade välkommen och tävlingen kunde börja. Owarna Ridderstråle och Gustafsson skötte tidtagningen och tävlade.

Fyra av förra årets segrare vann även i år. Grenledaren Lars Lindström tog sin 13:e seger och hans hustru Kerstin vann den yngsta klassen, Gerda Woxén vann Ladies Veteraner och Owe Ridderstråle Gubbar äldre.

Om nästa gren skidor kan genomföras under februari månad återstår att se, beroende på snötillgången.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *