Skylt-debaclet har kommit till en återvändsgränd

P-förbud i återvändsgränden, oavsett om man står på höger eller vänster sida.
Lidingö25 augusti 2023 kl 04.252

Lidingö Nyheter har vid flera tillfällen tidigare skrivit om P-förbjudet-skyltarna i återvändsgränden på Sveavägen. Lidingö stad har skickat ut sin entreprenör sju gånger för att sätta ut, flytta och vrida på skyltarna, men det verkar aldrig bli riktigt rätt.

Läs tidigare avsnitt här.

Senast man bytte skyltar var i mars i år. Äventyret började i februari 2022, alltså för 1,5 år sedan.

Nu har man varit där en åttonde gång och bytt till en skylt som gäller just återvändsgränder. Det är p-förbud i båda riktningarna, hela området efter skylten. Grannar som Lidingö Nyheter varit i kontakt med är förvånade att de inte kommit på det tidigare och irriterade på att skattepengar går till felaktig hantering.

P-förbud upphör. Info tilldem som varit nere och vänt i återvändsgränden.

Kommentarer

  1. Tack Anders! Man undrar ju vad staden håller på med egentligen. Farsan skulle nyligen få en duschpall levererad och för detta stora uppdrag skulle det komma två personer. Vare sig han eller morsan uttryckte det som Kalle Anka men det var precis vad dom tänkte. Försökte säga att det kanske var fråga om en samhalltjänst där någon gick bredvid en anställd för att arbetsträna men dom var gravt skeptiska.

  2. Tommy…även jag undrar vart skattepengarna tar vägen. Införa ett p-förbud på 30 meter lång återvändsgata blev kostsamt. Åtta besök sex olika skyltningar men nu är det ( troligen ) ok.
    Vi kan hoppas att någon på avdelningen redovisar totala kostnaden till LN.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *