Skitiga skyltar

Dessa skyltar sitter inom ett område på 200 meter.
Debatt11 juni 2019 kl 06.513

Hej!
Har en längre tid irriterat mig över att inget tycks bry sig om att tvätta av våra vägskyltar. Idag tog jag en runda om 200 meter och hittade flertalet skyltar med mossa och svartmögel på. Kan ingen åka förbi med en högtryckstvätt? Vem har ansvaret att även se över skicket utan att behöva byta ut dom, eller väntar man tills dom är helt slut?


Med vänlig hälsning,
Pontus Sjögreen

Kommentarer

  1. Instämmer helt med Pontus Sjögren.
   Jag gjorde samma reflektion förra veckan då jag i Skärsätraområdet såg mängder av ”mossiga” vägskyltar. Detta vore väl ett utmärkt sommarjobb för ungdomar att rengöra skyltar..
   Håller man dem rena som löpande underhåll besparar sig kommunen kostnaden för senare byte. Detta är väl knappast något som skall behöva felanmälas på stadens hemsida.

 1. Vägskyltshanteringen på Lidingö är under all kritik. Gamla skyltar är skitiga och sitter snett. Nya skyltar sätts upp lite hur som helst. För högt, för lågt, olika höjd på olika sidor av gatan, man skruvar upp dem på lyktstolpar och staket eller var helst det går.
  Det behövs enhetliga riktlinjer för hur det ska se ut. Som det är idag sitter knappast en enda skylt på rätt sätt. Det förfular vår stad och det verkar som att ingen i stadens förvaltning bryr sig om detta.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *