SATS öppnar nytt gym i centrum

Foto: SATS
Lidingö31 augusti 2021 kl 13.302

Igår kunde Lidingö Nyheter berätta att SATS förvärvar M3 Gym & Padel i Gåshaga. Nu berättar SATS i ett pressmeddelande att man öppnar en ny anläggning i Lidingö centrum i augusti 2022.

SATS har tecknat avtal med Grosvenor Europe om etablering av ett nytt träningscenter centralt på ön, i Lidingö Centrum. SATS Lidingö Centrum öppnar efter sommaren 2022. Vilken lokal som blir aktuell är inte bestämt ännu.

Grosvenor Europe, som äger och utvecklar Lidingö Centrum, har som vision att stärka Lidingö Centrums roll som ökärna och därmed Lidingöbornas naturliga mötesplats. Etableringen av ett SATS-gym är ett viktigt led i det arbetet.

Förvärvet och den planerade nyöppningen kommer att ge Lidingöborna tillgång till tre SATS-gym på ön: SATS Dalénum, som finns sedan tidigare, SATS Gåshaga med padel (hösten 2021) och SATS Lidingö centrum (augusti 2022). Sammantaget ger detta ett mycket mycket brett träningsutbud, med varierad gruppträning, personlig träning och sjukgymnastik i moderna träningslokaler. Dessutom blir padel ett spännande tillskott i utbudet på Lidingö.

Kommentarer

  1. Hoppas ni kommer att skaffa Milons träningsmaskiner så man slipper åka till Näsby Park. Dessa skulle dra så många personer dit, även de äldre så enkelt

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *