Säsongsstart för handbollen med uppskattat träningsläger

Sport30 augusti 2023 kl 03.51

I helgen var det dags för Lidingö SK Handbolls årliga träningsläger som i år genomfördes i Gångsätra, LSK-hallen och Bodalshallen. Lag från seniorer, paralaget, till åldersgruppen födda 2014 deltog. Det var full aktivitet i hallarna och tränarna kom väl förberedda med upplägg som fyllde helgen på ett bra sätt. Det blev mycket bollövningar, fysträning, teori samt några lag som också bjudit in motståndare för att spela träningsmatcher. Mycket träning kräver bra med mat och dryck och LSK:s Supporterklubb ställde upp med matbidrag till alla lag vilket blev väldigt uppskattat. Träningslägret är också ett bra tillfälle för ledarna att umgås och utbyta idéer och erfarenheter vilket syntes under helgen. Spelarna från de olika åldersgrupperna lär känna varandra på ett bra sätt och det är härligt att se när ungdomarna sitter på läktaren och tittar på när damernas och herrarnas A-lag tränar. Det är så man får förebilder och kanske till och med idoler att se upp till.

LSK gör en satsning på att coacha och inspirera tränarna genom att Martin Lillthors och Christoffer Simm, två välutbildade och meriterade instruktörer, finns tillhands och under säsongen kommer att bistå klubbens ledare på träningar och stötta och ge tips.

LSK handboll har glädjen att idag ha många välutbildade och meriterade tränare. Det gäller på alla nivåer från Bollskoj som är starten upp till seniorlagen. Säsongen är nu igång på riktigt och klubben hälsar alla välkomna som vill komma och prova på. Detta oavsett om man är född 2017 och vill vara med i Bollskoj i höst eller om man är tonåring. Träningstider finns på www.lskhandboll.nu

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *