S: Moderaterna kör med skrämselpropaganda och far med osanning om andra partier

Debatt5 september 2022 kl 11.39

Det märks att opinionsläget är dåligt för Moderaterna när de kommer med direkta lögner om andra partiers politik. Finansregionrådet Irene Svenonius (M) ansvarar för vården i den region som har längst väntetider på akuten i hela landet. Där personalen ropar på hjälp och där äldre får en brits i korridoren i stället för en vårdplats. Det vill Moderaterna inte prata om. Därför far de med osanning om andra partier genom ett pressmeddelande publicerat på Lidingönyheters debattsida, som är undertecknat av Irene Svenonius pressekreterare. https://www.lidingonyheter.se/flera-vardcentraler-hotas-av-nedlaggning-moderaterna-kritiska-oansvarigt/#comments

Socialdemokraterna vill inte stänga några vårdcentraler. Det är Moderaterna som inte har öppnat en enda vårdcentral i regionens regi sedan 2006. Detta etableringsstopp måste bort.

Idag är det alldeles för svårt att få tid på vårdcentralen. Och ofta tvingas du träffa en ny person varje gång du söker vård. Det gör det alldeles för lätt att hamna mellan stolarna. Därför vill vi att en vårdcentral i Lidingö ska vara öppen på kvällar och helgen, och vi vill ta fram en tydlig plan för att ge lidingöborna en fast läkare.

Den 11 september är det val.

Rösta på Socialdemokraterna.

Aida Hadžialić (S) Oppositionsregionråd
Daniel Larson (S) Oppositionsråd Lidingö

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *