Postkodvinnare i Gåshaga

Jesper Blomqvist delar ut postkodvinsten till Bernt Olsson, i mitten. Till höger Berndt son Mattias. Foto: Postkodlotteriet.
Lidingö4 juni 2022 kl 03.33

Postkodlotteriet har dragit en vinst till Lidingö. Postkodlotteriets vinstutdelare Jesper Blomqvist har varit på plats för att träffa några vinnare och dela ut guldkuvert. Vinsten kallas för “Fredagschansen” och det är lottköparna på postkoden 181 66 QL i Gåshaga som vinner 100 000 kronor per lott. Det är totalt 6 vinnare som tillsammans har 11 lotter, vilket innebär att det delas ut sammanlagt 1,1 miljoner kronor till Lidingö. 

En vinnare som gladligen tog emot Jesper var Bernt Olsson, 80, som hade sällskap av sin son Mattias. Bernt har vunnit 200 000 kronor och när han dragit alla vinstcheckar var han mycket glad. Tillsammans med sin fru som har tre lotter, fick paret Olsson en halv miljon kronor. 

– Otroligt! Tack, sa han.

Annette Göransson blev jätteglad när hon plockade fram prischecken ur guldkuvertet. Foto: Postkodlotteriet.

Ytterligare en vinnare som fick besök var Annette Göransson, 64, som har vunnit 100 000 kronor. Med maken som vittne fick Annette dra ut sin vinstcheck ur guldkuvertet. När hon såg summan utbrast hon:   

– Wow! Vi ska ha lite trevligt med familjen och dela med oss lite av vinsten. 

Mötet med vinnarna var med som ett inslag i Postkodlotteriets tv-program Drömpyramiden i TV4 igår fredag 3 juni, kl. 19.30. 

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *