Pontus kommer till stadshuset

Lidingö20 februari 2019 kl 08.12
Pontus Frithiof. Foto: Gustav Kaiser

I september får Lidingö ett nytt restaurangtillskott när krögaren och entreprenören Pontus Frithiof öppnar Pocket by Pontus i LidingöStadshus. Med det centrala läget i stadshuset nära Lidingö Centrum kommer restaurangen med sitt uppdaterade bistrokoncept erbjuda frukost, lunch, take away och catering.

Efter drygt ett års upphandling av ny krögare till Lidingö Stadshus föll det slutgiltiga valet på konceptet Pocket by Pontus med restauratören Nordrest tillsammans med krögaren Pontus Frithiof.

Menyval, råvaror, miljömedvetenhet och servicenivå var de avgörande faktorerna för Lidingö Stad. Med sin nya entréhall blir Lidingö Stadshus en mötesplats som kompletteras med en restaurang som passar för affärsluncher och lunchmöten.

Precis som på krögarens övriga Pocket-restauranger, som bland annat finns i Solna Business Park, Arenastaden och i slutet av sommaren 2019 i nya Regionens Hus i Göteborg, kommer konceptet i uppdaterad version till Lidingö. 

Lunchmenyn kommer att erbjuda dagens rätter med en kötträtt, en fiskrätt samt även en vegetarisk. Pocket by Pontus kommer ha öppet helgfria vardagar mellan 08.00 och 16.00. Restaurangen erbjuder även möjlighet till utökade öppettider vid olika förfrågningar och evenemang.

Pontus Frithiof står bakom konceptutveckling och menyer medan restauratören Thomas Dahlstedt på Nordrest står för driften av restaurangen.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *