Öppet hus på Bosön

Sport28 januari 2024 kl 03.581

Den 29 januari kl 16.00–20.00 är det öppet hus på Bosön, Bosövägen 1.

Välkommen att provträna i vår moderna luftiga träningsanläggning, Framgångshallen. Med 4 500 kvadratmeter har vi det mesta som du kan önska av ett gym. Få tillgång till samma träningsmöjligheter som Sveriges elitidrottare!

Prova-på-pass

Vill du bli starkare eller kanske snabbare i spåren? Lyfter du med rätt teknik? Testa ett av våra prova-på pass med Sveriges främsta elitidrottare och få tips och inspiration för att komma igång eller nå dina mål. Inga förkunskaper krävs.

Välj mellan:

  • Uthållighetsträning och löpskolning med Mohammadreza Abootorabi – en av Sveriges bästa långdistans- och terränglöpare.
  • Styrkelyft med Carl Johansson – världsmästare inom styrkelyft.
  • Tyngdlyftning med Daniela Gherman – Olympisk tyngdlyftare som satsar på OS 2024. Bland annat är hon svensk och nordisk mästare och tredje bäst i Europa.

Välj att boka någon av följande tider

  • klockan 16.00–17.00
  • klockan 17.00–18.00
  • klockan 18.00–19.00
  • klockan 19.00–20.00

Anmäl dig

Mejla till idrottshallen@boson.se och skriv vilket pass och tid du vill gå. Först till kvarn! Eller kom bara och träna i vårt gym!

Exklusiva erbjudanden

Visste du att du kan teckna gymkort på Bosön? Under Öppet hus kommer vi ha särskilt bra erbjudanden för dig. Exklusiva erbjudanden på plats på både medlemskap och fysiska tester.

Roliga tävlingar

Tävlingar såsom vertikalhopp, greppstyrka, rodd och stakning. Fina priser från bland annat Technogym och Eleiko.

Åldersgräns från 15 år.

Kommentarer

  1. Vi som brukar ses på Lidingö PRO ute på Hustegaholm på sommarcaféet borde ses här på vintern! Jag tycker det vore trevligt. Jag har varit där och det är gott anpassat för dem som rör sig långsamt, går med stöd eller rullator. Detta borde vi prova på! Se hit: Lidingö PRO.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *