Öppet hus 6 maj: Söka bygglov på nätet

Stad & Politik6 maj 2019 kl 06.52

Vill du bygga om eller bygga till? Nu blir det enklare att söka bygglov på webben, direkt i mobilen eller datorn. Måndagen den 6 maj visar vi hur du gör. Välkommen till Stadshuset, lokal Baggeby, kl 16.00-18.00.

Nu kan du som vill bygga på Lidingö lättare ansöka om bygglov och andra anmälningspliktiga åtgärder. Tack vare nya e-tjänster kan du skicka in din ansökan digitalt, direkt på Lidingö stads webbplats. Det du behöver är ett bank-id och de handlingar som ska skickas med som digitala filer.

Du kan följa dina ärenden via e-tjänsten och får ett e-postmeddelande när något nytt händer i din ansökan. Du kan även komplettera ansökan och ta del av beslut direkt via din mobil, dator eller läsplatta.

Öppet hus 6 maj
Måndagen den 6 maj håller staden ett öppet hus för Lidingöbor där vi visar e-tjänsten för att söka bygglov via webben och hur den fungerar. Välkommen till Stadshuset, lokal Baggeby, den 6 maj kl 16.00-18.30.
Varje heltimme (kl 16.00, 17.00 och 18.00) har vi en kortare större presentation av e-tjänsten, med exempel. Resterande tid är öppen för frågor och då kan vi visa just dig personligen hur du gör.

Lidingö stad

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *