Omstart för Vattenverket

Näringsliv25 september 2020 kl 06.131

Vattenverket är ett drömställe, säger Mia Granath som i våras öppnade en Pop-up butik i Lidingö Centrum där hon säljer utemöbler och växter, men nu också tagit över Vattenverket tillsammans med Staffan Wendt.
Staffan har bland annat sin bakgrund i familjebageriet Kringlan och Staffan och Mia har nu ändrat Vattenverkets koncept från ”café, bryggeri och konferens” till ”café och bageri”.

Vi har byggt om bryggeriet i källaren till ett bageri. Där bakas allt, från olika typer av nyttiga brödsorter till olika härliga bakverk. Vi vill att Vattenverkets bageri ska stå för det mer hälsosamma och nyttiga men med en och annan riktigt smarrig ”onyttig” kardemummabulle.

Vi öppnade den 14 augusti och på en dag fick vi 350 likes på Facebook. Det har blivit rusch hit och ryktet har snabbt spritt sig att vi har öppet alla dagar mellan kl. 9.00–17.00 och på lördagar och söndagar man kan köpa färskt bröd redan från kl 8.00 på morgonen för att ta med sig hem till familjen. En del passar även på att ta sig ett dopp i Kottlasjön. Många kommer hit för en lunch eller en kaffestund och för att njuta av denna underbara och rofyllda plats vid vattnet som har olika skepnader vid olika årstider. Om isen lägger sig på Kottla hoppas vi att skridskoåkarna kommer hit och tar något varmt att dricka.

Vi vill ha välden bästa Café där Vattenverket är vår ”mamma”, med ett koncept där vi bakar allt bröd själva och ett Café där vi skapat vår egen känsla och vi planerar att öppna flera ”satelliter” både på Lidingö och i Stockholm, avslutar Staffan och Mia.
www.vattenverket.se

Kommentarer

  1. Kapa sly i gamla slalombacken så får barnen en häftig pulkabacke.Bra och skyddat ställe utan passerande bilar.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *