Nytt Lidingönätverk med miljöomställningen i fokus – för blomstrande företag och organisationer

På vår gröna ö finns många värdefulla naturmiljöer och växt- och djurarter värda att värna om.
Natur4 december 2023 kl 04.29

Ett initiativ har tagits för att snabba på den miljömässiga omställningen på Lidingö. Det är en gemensam satsning av Ett hållbart Lidingö, Lidingö FN-förening och Naturskyddsföreningen som nu startar nätverket ”Ett Lidingö i samverkan”. Målet är att samla goda krafter lokalt här på Lidingö för att värna miljön och klimatet.

Näringslivet, organisationer och staden bjuds in till nätverket. Syftet är att dela kunskap, erfarenheter, praktiska exempel och se på olika affärsmodeller och andra möjligheter. Genom att samverka kan omställningen gå snabbare och skapa värde för företagen och organisationerna men naturligtvis också för hela samhället i stort.

Nätverket kommer att presenteras av Ett hållbart Lidingö, Lidingö FN-förening och Naturskyddsföreningen under stadens klimatvecka den 4 - 8 december.

– Vi har mötts av ett stort intresse för nätverket och flera företag har redan gått med, säger Gunilla Östberg från Ett hållbart Lidingö, som är en av organisationerna bakom det nya nätverket.

Kom och lyssna när det nystartade nätverket presenteras, tisdag 5 december kl. 11-13, onsdag 6 december kl. 11-13:30 och fredag 8 december kl. 11-13:30, alla dagarna i lokalen ”Berguven i stadshuset.

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *