Nytt koncept för sushi i Lidingö centrum

Det är viktigt att använda japanskt sushiris för att få till bra sushi enligt restaurangägaren Khajidsuren Bold.
Lidingö10 januari 2020 kl 06.201

I måndags slog sushirestaurangen Azuki Sushi upp sina dörrar i Lidingö Centrum. Den nya restaurangen är belägen i lokalen för tidigare Miyabi EAT. Ägaren Khajidsuren Bold ser fram emot att få laga japansk mat till Lidingöborna.

Det är bara några dagar sedan Azuki Sushi öppnade på Lidingö och i restaurangen är det redan full rörelse. Många kunder kommer för att proväta på det nya stället och för ägaren Khajidsuren Bold och hans medarbetare är det mycket att göra i köket.
– Det är redan mycket folk här. Det är roligt, säger Khajidsuren Bold.

Khajidsuren Bold äger den nya sushirestaurangen Azuki Sushi som har öppet alla dagar i veckan. Foto: Hanna Dahl

Ägaren och kocken Khajidsuren Bold har arbetat på olika sushirestauranger i tolv år och började under den senaste tiden fundera på att öppna eget. Det var när han promenerade runt på Lidingö och tittade på utbudet av restauranger som han bestämde sig för att öppna sin restaurang som serverar sushi och japansk mat i Lidingö centrum. Mycket topping och utvalda råvaror så som färsk fisk och japanska varor är viktiga delar i maten som serveras.

Nu lägger Khajidsuren Bold all fokus på sin nyöppnade restaurang. I framtiden skulle han så småningom vilja öppna fler restauranger. Men var och när det skulle hända är ännu inte säkert. För tillfället är det fullt upp i Lidingö centrum.
– Nu ska vi bara köra på här och laga god mat till Lidingöborna, säger Khajidsuren Bold.

Kommentarer

  1. Nog sämsta Sushi jag ätit , massa konstiga tillbehör.Dåligt skuren lax Ja dåligt Over lag Bifgitta Stenqvist

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *