Nya öppettider på Mötesplats centrum

Debatt9 januari 2024 kl 03.184

Hittills har Mötesplats Centrum  varit öppet för besökare måndag - fredag kl 10.00-15.00. Sedan starten har mötesplatsen blivit populärt som träffpunkt  bland seniorer och kursdeltagare. Det var väl också tanken att här skulle seniorer och andra kunna träffas informellt mellan olika evenemang. Eller bara gå in för att ta en kopp kaffe i vinterkylan efter shoppingen, i väntan på bussen. 

Men i förra veckan möttes de som då besökte Mötesplats Centrum av ett  meddelande om nya öppettider på dörren.

Mötesplatsen stänger nu två timmar tidigare, redan klockan 13. Synd då att i Vårterminsprogrammet 15 januari - 14 juni Aktiviteter för seniorer, står de gamla öppettiderna kvar (10-15] för Kaféets öppettider..

Nytt: Vårprogrammet  annonserar om ett Datacafé Dropin torsdagar 10-12 med start 1 februari. 

Kommentarer

 1. Frågan är vilka mötesplatsen är till för.🤔
  Personalen eller seniorerna?
  Mötesplatsen i stadshuset ska inte behöva dra ner på öppettiderna pga att man öppnar träffpunkt Baggeby gård
  Gör om och gör rätt.

 2. Hej Karin!
  Vad fint att ni uppmärksammar Mötesplats centrum.
  Jag kan meddela att kafét på Mötesplats centrums öppettider fortsättningsvis är 10:00-15:00. Alltså inga förändringar. Att vi stängde tidigare var en engångsföreteelse på Trettonddagsafton.

  Vänliga hälsningar
  Katarina Ruben Ahlén
  Enhetschef på förebyggande stöd (Mötesplats centrum)

 3. Hej Karin,
  Mötesplats centrum har öppet måndag till fredag, klockan 10.00 – 15.00 och vissa dagar längre beroende på vilka aktiviteter det är.
  Det var nog så olyckligt att du besökte Mötesplats centrum på trettondagsafton och just den dagen stängde man klockan 13.00. Det var tråkigt om informationen var otydlig så det uppfattades som om det var ändrade öppettider varje dag. Men Mötesplats centrum har inte ändrat öppettiderna utan kommer även fortsättningsvis ha öppet till klockan 15.00 om inte annat särskilt meddelas. Varmt välkommen!

 4. Kafeet är en central mötesplats och uppskattat av många. Jag kan bara beklaga missförståndet med öppettider. Visst vet jag att det är kutym att vardagen innan helgdagsafton brukar många arbetplatarser stänga verksamheten ca 2 tim tidigare. Var dock osäker på hur det förhöll sig på det kommunala området, som kaféet. Men mitt inlägg hade aldrig skrivits om jag vetat att stängningen berodde på sedvanlig nedstängning innan helgdagsafton, och inte något annat.
  Idag var jag på kaféet och glad att allt var som vanligt igen vilket också framgår av skyltningen.
  Med vänlig hälsning
  Karin Wallgren

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *