Ny tidtabell nu på söndag

Lidingö12 december 2020 kl 05.50

I morgon, söndag den 13 december går SL över till 2021 års tidtabell. Sök din resa på sl.se eller i appen. Alla nya tidtabeller hittar du på sl.se/tidtabeller.

Tidtabellskiftet innebär att en del linjer förändras. Alla förändringar hittar du på sl.se/nytidtabell.

Snart kan du säga hej till bussföraren igen. För att du ska kunna blippa din biljett framme hos föraren sätter vi upp ett skyddsglas som gör att ni inte kan smitta varandra. De första bussarna med det här skyddet började gå i trafik i Norrtälje den 6 december. Än så länge finns det inte i fler områden, men vi jobbar för att det ska upp i samtliga bussar.

Under ett tag framöver kommer det finnas bussar både med och utan skyddsglas, så var uppmärksam när bussen kommer. Öppnas framdörrarna ska du stiga på fram, men annars är det bakdörrarna som gäller ett tag till.Håll dig uppdaterad på trafikläget på sl.se om du måste resa. När det skiftar snabbt mellan milt och minusgrader kan trafiken påverkas och det kan snabbt bli trångt ombord. För dig som absolut måste resa och inte kan cykla, ta bilen, gå eller på annat sätt ta dig fram – håll avstånd! Till dig som jobbar hemifrån – håll ut och håll kvar vanan när vi går in

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *