Nu öppnar vi grinden för Bildrebusjakten

Grind utanför tävlan. Alla grindar finns i Herserud. Den här finns i Torsvik.
Bildrebusjakten2 juni 2022 kl 05.101

Bildrebusjakten i juni håller sig enbart i Herserud. Så denna gång kan du promenera runt bland villorna och lösa gåtorna ganska enkelt. Eller inte? Temat är grindar, men det finns grindar som ser likadana ut. Alla svar ska ges med gata och gatunummer.

Vi vill ha svaren senast den 30 juni. Den 1 juli kommer de rätta svaren och vinnarna att presenteras. Även denna månad är deltagandet gratis, och priserna äran. Vi skulle gärna dela ut priser igen, men intäkterna har allt eftersom blivit mindre än kostnaderna, därför deltar du bara om du tycker det är roligt. OBS! Grind nr 8 är borttagen.

Lycka till!

Här kan du ladda hem en pdf med tävlingen:

1

2

3

4

5

6

7

8. Utgår.

9

10

Det här är vår (och Hitta.se) definition på vad Herserud är.

Kommentarer

  1. Tack,det var ånyo roligt att lösa uppgifterna. Bra att gå till fots inom begränsade området. Och tala med grindägarna och höra om grindarnas tillblivelse.
    Samt att göra reklam för bildrebusjakten!
    Tyvärr kan jag inte lämna in mina svar ty de är på Lidingö,hemma där, och jag på Vindö och kommer ej ihåg exakt vilka adresserna är! Men roligt var det! Alltid denna igenkännandets glädje! Men 7an kunde jag ej hitta! Ska bli spännande att se! Tycker Margaretha Anderberg

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *