Nu börjar Lidingö Fashion & Design Week

Lidingö20 april 2023 kl 04.16

Lidingö Fashion & Design Week kommer att äga rum under vecka 16-17 med start 22 april och kommer att prägla Lidingö Centrum. 

Idén och tanken bakom satsningen Lidingö Fashion & Design Week är att Lidingö Centrum har hittat ett sätt där man kan etablera ett återkommande koncept för att lyfta vårens nyheter i centrum. Tanken är att fokusera på innehållet istället för att behöva komma på en ny kampanj varje år, vilket i sig är hållbart, lokalt och fungerar över tid.

Lidingö Fashion & Design Week arrangeras för första gången under våren, men framförallt vecka 16-17, med start 22 april. Det kommer att hända mycket under veckan och det är butikerna som stor i fokus och som är hjältarna. 

Besökarna kommer till exempel att få chansen att möta Inger från Butik Grön tillsammans med Eva, grundare av Klong, då de pratar inredningstrender, liksom Johan på Elon som pratar om att bra teknik idag är som vilken inredningsdetalj som helst.

Under veckan kommer besökarna att möta lokala modeller och Agnes som ger vägledning för komplettering av garderoben. Det kommer även att arrangeras tävlingar av olika slag.

Dansen Lidingö tolkar fashion, elever från åk 3 på Stillerska, liksom designelever på Nyckelviksskolan kommer att vara en del av hela LFDW.

Här är programmet:

LÖRDAG 22/4, 12.00 - 15.00

Fotografering med våra lokala modeller i centrum. Vi fångar vårens och sommarens utvalda modetrender. Vi bjuder på alkoholfritt bubbel och popcorn. Passa på att ta en bild vid vår fotoautomat.

TISDAG 25/4, 17.00

Trendspaning om design med George Hedenborg, VD på Klong. Trendspaningen äger rum hos Butik Grön. Unikt erbjudande: Denna dag är det 20% på alla produkter från Klong, så passa på!

ONSDAG 26/4, 16.00

Föreläsning om hur teknik blir design i hemmet, med Johan Nord, ägare Elon Lidingö. Föreläsningen äger rum i Elons butik, där Johan berättar om hur du skapar den perfekta balansen mellan design och teknik i hemmet.

TORSDAG 27/4, 17.00

Bibliothek firar 1 år med fina erbjudanden!

Föreläsning på Bibliothek med inredaren Emma Tingård & konstnären Anna Lovenhed. Emma och Anna är kreatörerna som ligger bakom den vackra inredningen & designen på Bibliothek.

MISSA INTE:

Under veckan kommer elever från åk 3 på Stillerska Gymnasiet att vara en del av LFDW. I ett specifikt samarbetsprojekt med Lidingö Centrum kommer de att dokumentera allt som händer under veckan.

Vi kommer också att få ta del av en design- utställning från Nyckelviksskolan.

Missa inte den här veckan i centrum! Det blir fina erbjudanden, inspiration, tävlingar, goodiebags och massor av design- och modetrender i Lidingö Centrum. VÄLKOMMEN!

För anmälan till föreläsningar: info@lidingocentrum.se För mer information gå in på lidingocentrum.se och följ oss på @lidingocentrum

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *