Martin + Musikskolan + Millesgården = succé!

Martin Stenmarck på Millesgården. Foto: Johan Falkenström, Johan Falkenström Photo
Kultur4 juni 2022 kl 04.52

Igår den 2 juni genomfördes Musik och Mingel på Millesgården genom Lidingö Rotaryklubb. Vädergudarna skrämdes lite under dagen då det regnade, men lagom till att evenemanget började så upphörde regnet och till och med solen tittade fram. Så det blev en fin kväll, något sval men minnesvärd. Över 300 personer kom till konserten/minglet.

Kvällens höjdpunkt var Martin Stenmarck som tillsammans med Lidingö Musikskola gjorde flera mycket uppskattade nummer. Publiken jublade och verkade mycket nöjda. Flera i publiken som Lidingö Nyheter talade med menade att det var ett genidrag att integrera en etablerad artist med musikskolan, som lekfullt och proffsigt genomförde programmet tillsammans. Martin Stenmarck bor på Lidingö och har barn i musikskolan.

Därefter framträdde stråkvartetten Sting Company som var mycket professionella och spelade medan publiken minglade och gick en tipspromenad.

Kvällen avslutades med att Lidingöbon Kadiatou, känd från Idol och Melodifestivalen, genomförde ett timmeslångt program med sina låtar.

Sammantaget kan man säga att det blev ett väldigt trevligt evenemang, som vi hoppas kan komma tillbaka varje år. Miljön på Millesgården är mycket lämpad för den här sortens event, så det är roligt om det kan bli ett stående event.

Text: andreas Lindberg
Foto: Johan Falkenström

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *