Museet öppnar igen

Lidingö museum har ekat tomt under pandemin. I dag öppnar det igen och visar en utställning om betydelsefulla kvinnor med koppling till ön.
Kultur11 september 2020 kl 05.052

Lidingö museum kommer att öppna lördagen den 3 oktober kl 12.00. Då ska museet vara ”covid-skyddat” enligt gängse regler. Man kommer inte att genomföra några särskilda ceremonier i samband med öppnandet.

Under hösten kommer museet att hållas öppet endast lördagar och söndagar kl 12.00–15.00. Lidingö Nyheter återkommer en vecka före öppnandet och berättar om vilka utställningar man planerar.


Kommentarer

  1. Hej! Tråkigt att ni inte hade öppet som aviserats igår 10/9. Jag hade nämligen åkt ända från Uppsala för ändamålet. På er hemsida fann ingen info om att det var stängt till vidare. Det stod torsdag som öppettid bl a. Dåligt. Matts D

    1. Hej Matts,
      Det var väldigt tråkigt att du inte kunde genomföra ditt besök på Lidingö museum. Jag beklagar verkligen. Ser att det är gamla uppgifter som ligger på sid två (Museet). Jag rättar till detta omgående. Vi öppnar alltså den 3 oktober och kommer tillsvidare ha öppet på lördagar och söndagar 12-15. Du är varmt välkommen åter.
      Siv Bergius

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *