Motionspokalen tillbaka efter två års uppehåll

Sport16 januari 2022 kl 03.38

Pandemin har inte varit lätt för många. Evenemang och fritidsaktiviteter lades på is eller var i värsta fall, tvungna att avsluta verksamheten. Motionspokalen är en aktivitet där en större grupp vuxna från eller med anknytning till Lidingö, träffas för att hålla sig aktiva och slutligen mottaga ett pris. Under pandemin fick de pausa sin verksamhet. Nu efter två år, på sitt 57:e verksamhetsår, är de äntligen tillbaka. (Reservation för ändringar i restriktionerna)

Året 2022 startar med skridskoåkning, följt av skidåkning och simning. Motionspokalen består nämligen utav elva olika grenar.

I år är dessa: Skridskoåkning, Skidåkning, Simning, Bowling, Skytte, Terränglöpning, Varpa, Kulstötning, Orientering, Bordtennis och slutligen Badminton.

Alla som fyller 35 år under året, boende eller med anknytning till Lidingö är välkomna att delta i aktiviteterna och tävlingen. Första året är det också gratis att vara deltagande. Tävlingen är uppdelad i åtta olika åldersindelade klasser, fyra i dam och lika många i herr. Resultaten vägs samman och bästa prestation vinner pokalen tillsammans med ära och berömmelse.

Att vi tävlar i så många olika grenar utspritt över året bidrar till en bra sporre för livslångt tränande. Att komma med är lätt: anmäl dig till en gren och meddela grenledaren att du är ny, så ser dom till att du kommer med i rullorna. Det går att hoppa på vilken gren som helst under året. För mer information vad gäller Årsinbjudan, Årsprogram, Tävlingskalender och Kallelserna till de två första tävlingarna skridsko och skidor se under www.motionspokalen.com

Anmälan till Motionspokalen görs på motionspokalen@hotmail.se

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *