Milan värvar IFK:s Marshage

Milan värvar spelaren Wilgot Marshage, IFK Lidingö.
Sport9 oktober 2020 kl 05.52

Wilgot Marshage, IFK Lidingö, har värvats av den italienska fotbollsklubban AC Milan.

Wilgot Marshage, IFK Lidingö, är från och med nu en AC Milan-mittfältare och kommer att vara en del av Federico Giuntis Primavera. Wilgot är 16 år och har spelat i IFK Lidingö sedan han var liten. Här är hans kommentar på Instagram:

– Jag är glad att skriva mitt första professionella kontrakt med Milan. Jag vill börja med att tacka Lidingö för dessa fantastiska elva år i klubben, de har format mig till den person och spelare jag är idag, för det är jag evigt tacksam.

– Jag också tacka min familj för att ha varit nära mig hela vägen, hjälpt mig att komma dit där jag är idag. Och ett stort tack till VMC Group och alla andra som gjorde denna överföring möjlig.

Marshage och AC Milan var sedan tidigare överens om hans personliga kontrakt och han ansluter därför omedelbart till klubben, Marshage lämnar därmed IFK Lidingö FK efter elva års spel i klubben. Förutom spel i Lidingös A-lag har Marshage även meriter från både stadslaget och landslagsspel.

Text och foto: Jonas von Hofsten

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *