Mama Carmen har öppnat

Familjeföretaget med Mia Granath, Otto och Javi.
Näringsliv6 februari 2024 kl 03.471

Mia Granath, som varit en av delägarna i det framgångsrika Vattenverket vid Kottlasjön har nu lämnat företaget och öppnat café Mama Carmen med frukost, lunch & fika på Stockholmsvägen 35 i Pasta Prontos och Senior Bobs gamla lokaler.

– Roligt att öppna något eget, säger Mia, som vill att cafét ska bli en bra och välbesökt mötesplats. Det ska kännas härligt, lättsamt och kul att komma hit och här ska vara så där lagom stökigt och bullrigt, tillägger Mia.

Mama Carmen kommer att erbjuda frukost hela dagen, matiga sallader för alla önskemål till lunch och självklart många olika kaffesorter, bakverk och mackor för alla tider på dagen.

– Jag komponerar alla recept själv och alla som arbetar här ska kunna laga allt från menyn. Jag har världens bästa team – mina barn och deras kompisar – som flyttat med mig från Vattenverket.

Mama Carmen kommer att ha öppet kl 8.00-18.00 på vardagar och kl 09.00-16.00 på helger. På lördagar serverar vi brunch och på fredagar har vi AW med tapas och annat smått och gott och då har öppet ända fram till kl. 22.00 och med start nästa vecka.

– Till våren blir det uteservering i solen med ett bambustaket mot Stockholmsvägen och det kommer att bli lite av en ”Cityfeeling”, säger Mia.

Den sista januari var det öppet hus för att fira den officiella öppningen den 1:a februari och det var många som kom med blommor och för att önska lycka till på vägen! Bilderna är därifrån.

Kommentarer

Kommentera

Ange korrekt namn. Kommentarer granskas innan de publiceras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *